נשלח בתאריך: 27 אוגוסט 2022 בשעה 14:00 | | IP רשוּם
|
|
|
|
עבר קצת זמן מהעדכון האחרון אבל יש מעט התקדמות.ישראל, לגבי הסכימה אני עוד לא סגור. או אחד המסכמות אדום לבן או הכחול לבן.חבל...הייתי מבקש ממך לצלם לי קצת פייפרים מעניינים באושקוש  .
הרכבתי את המנוע והייתי צריך להתחיל לקבל קצת החלטות איפה אני ממקם את הסרוואים של המנוע והצ'וק ואיפה את מיכל הדלק. מכיוון שאני רוצה לשים עליו גם מערכת עשן אני צריך לחשוב להוסיף מיכל שני עבור הנוזל עשן.
החלטתי למקום את הסרוואים מאחורי הפיירוול אחרי שבדקתי שיש מספיק מקום לתנועה של הסרוו. אני אצור פתח גישה מלמטה שיהיה מוסתר על ידי הקאול כדי שאוכל להגיע לסרוואים אם יהיה צורך.
הכנתי תושבת למערכת הצתה של המנוע.תהיה לי גם גישה מאזור הקוקפיט לכל החלק הזה.
הפתח גישה מלמטה (שיהיה מוסתר מתחת לכאול)
היו לי קצת חששות שהסטרטר של המנוע בולט מידי והכאול לא יעלה על הגוף כמו שצריך.אז אחרי עבודת שיוף של החלק התחתון הבדיקה לשמחתי עברה בשלום והכאול מתלבש בסדר על המנוע והגוף.
קצת שיופים
והבדיקה עם הכאול
יש לי שאלה לגבי המיכל של הנוזל עשן. חשבתי למקם אותו ליד המיכל דלק של הטיסן כמו שרואים בתמונות הרביעית והחמישית. את המיכל המקורי ש BUSA סיפקו, של ליטר, הקטנתי ל 800CC והמיכל השני הוא של 700CC. האם תוספת המשקל הזאת תשנה לי מאוד את מרכז הכובד ? אני לא בטוח שאצליח "לדחוף" את המיכל השני באזור מרכז הכובד שהוא מתחת לקוקפיט. אולי כדי להקטין את מיכל העשן ?
|