נשלח בתאריך: 04 ספטמבר 2015 בשעה 03:10 | | IP רשוּם
|
|
|
|
אני כבר שבוע בתוך הספר ולא מאמין מה יש לנו מתחת לאף. חיים-זה בשבילך- טייסת גרמנית יושבת בחירבת דוראן (200 מטר מהבית שלך חיים) ומפעילה מטוסי קרב -אלבטרוס, טאובה, רומפלר , פפלץ E1, פוקר E/III ומפציצי AEG, מטוסי צילום DFW C.V ללא הפסק. בספר-צילומים בלי סוף 1912-1918 ממנחתים ברמלה, שרונה, עפולה,באר-שבע,שכם,ג'נין, אזור חבל לכיש של מטוסים גרמנים עם צלבים-עומדים בשורות עם טייסים שכל אחד מהם נראה כמו ריכטהופן- הזוי לגמרי איך כל פלסטינה היית מכוסה בטייסות גרמניות ולא לרגע- ל-5 שנים טובות. לי לפחות זה היה חור בהשכלה. לא הצטייר לי אלבטרוס סימן 5 גרמני יושב בשרונה ומקבל טיפול לפני טיסה- ראבאק זה ת"א !. היום אני יודע-כן, היו כאן טורקים וגרמנים בת"א והם ניהלו את האימפרייה הטורקית עם צבא וחיל אויר לא קטן. הבריטים באו עם סיום המלחמה ב-1918 עם גנרל אלנבי -אבל במשך 5 שנים דיברו כאן גרמנית והטיסו טייסת פוקר איינדקר כאן בבני עטרות.. תוציאו 80 ש"ח וזה כולל משלוח - תקבלו זעזוע רציני-ואולי גם תראו דברים אחרת שעה שתחלפו בנסיעה ליד המנחתים. טייסים גרמנים מטייסת FA-301 עם סימול מגן דוד (!!) שותים בירה בעפולה ושוגלים את בתולות ציון- קולטים? 
נערך על ידי בומה - 04 ספטמבר 2015 בשעה 10:54
|